راهنمای ثبت نام آنلاین ویزا کانادا

در ابتدا شاید این سوال پیش بیاید که چرا روش درخواست آنلاین برای دریافت ویزای کانادا پیشنهاد می‌شود؟

کانادا در ایران سفارتخانه‌ای ندارد و در نتیجه بهتر است مسافرین برای ارتقا سطح کیفیت خدمات سفارت و داشتن وقت بیشتر برای ارسال مدارک، از روش درخواست آنلاین ویزای کانادا استفاده کنند. لازم به توضیح است، با این روش در زمان انگشت‌نگاری فقط لازم است با به همراه داشتن پاسپورت و نامه بایومتریک (که مربوط انگشت‌نگاری است) به دفاتر نمایندگی سفارت یعنی «VAC» مراجعه کنید. از سوی دیگر، روش درخواست آنلاین ویزای کانادا، جدیدترین روش مورد تایید سفارت است و زمان بررسی مدارک را نیز سرعت می‌بخشد. نکته مهم دیگر این است، مسافرانی که طی ده سال گذشته یک بار انگشت‌نگاری سفارت کانادا را انجام داده‌اند، دیگری نیازی به سفر مجدد و انجام انگشت‌نگاری ندارد و این موضوع یکی دیگر از مزایای درخواست آنلاین ویزا می‌باشد. از محاسن دیگر این روش می‌توان به بررسی دقیق مدارک، کاهش احتمال ریجکت شدن، امکان دریافت کمک از مشاوران و سپردن پر کردن فرم‌ها به آژانس‎هایی که در این زمینه خبره هستند اشاره کرد. لازم به توضیح است بسیاری از کسانی که پس از صرف هزینه‌ها و زمان زیاد، نتوانسته‌اند ویزای کانادا دریافت کنند، به دلیل اشتباهات کوچک، بی‌دقتی در ارسال مدارک، نقص پرونده و یا عدم آگاهی به چگونگی پیگیری فرآیند درخواست ویزای کانادا، این فرصت را از دست داده‌اند. در نتیجه درخواست آنلاین برای ویزای کانادا به مراتب به‌صرفه‌تر، امن‌‎تر و با احتمال پیروزی بالاتر خواهد بود.

اولین جایی که باید به آن سر بزنید، سایت اداره مهاجرت کانادا است. در این سایت با توجه به مدت زمانی که می‌خواهید در کانادا اقامت داشته باشید، برای دریافت ویزا باید درخواست دهید. مثلا اگر برای گردشگری و یا دیدار با اقوام‌تان به کانادا می‌روید، باید ویزای Temporary resident یا  visitor visaرا دریافت کنید. در این سایت باید برای خودتان یک اکانت بسازید و فرم ویزا را از داخل اکانت خود دریافت و تکمیل کنید. از اینجا به بعد باید مراحل زیر را با دقت دنبال کنید:

  • در اولین مراحل ساختن اکانت، سایت از شما چند سوال امنیتی می‌پرسد تا امنیت اکانتی که ساخته‌اید، بالاتر برود. در زمان پاسخگویی به این سوالات بسیار دقت کنید و جواب‌هایی که می‌دهید را خوب به‌خاطر بسپارید چرا که در هر بار ورود به اکانت، سایت یکی از آن سوال‌ها از شما خواهد پرسید.
  • بعد از انتخاب نوع ویزا، مثلا Visitor Visa، سایت از شما چند سوال می‌پرسد که مطمئن شود گزینه مناسبی را انتخاب کرده‌اید یا نه. بعد از پاسخگویی به این سوالات، فرم اصلی برایتان باز می‌شود. به یاد داشته باشید که می‌توانید فرم را تا مرحله‌ای پر کنید، آن‌را ذخیره و از سایت خارج شوید و بعدا دوباره برای پر کردن فرم به سایت مراجعه کنید.
  • به سوالات فرم با دقت پاسخ دهید و اطلاعاتی که لازم دارید را از قبل آماده کنید. مثلا باید بدانید که آدرس‌تان را چگونه به انگلیسی بنویسید، تاریخ تولد میلادی‌تان چیست و سمت شغلی شما به زبان انگلیسی چگونه نوشته می‌شود. تکمیل دقیق اطلاعات فرم درخواست ویزای کانادا بسیار اهمیت دارد و اگر فکر می‌کنید برای تکمیل آن نیاز به مشاوره دارید، می‌توانید از خدمات ویزای کانادای آژانس ستاره ونک بهره‌مند شوید و بدون نگرانی انجام تمام مراحل را به ما بسپارید.
  • بعد از تکمیل فرم، باید مدارک مورد درخواست سفارت را آپلود کنید. برای هر قسمت حجم هر فایل حداکثر می‌تواند ۴ مگا بایت باشد و ضمنا فرمت‌هایی چون doc، docx، pdf، jpg، tiff و png قابل قبول است.

مدارک ارسالی لازم

  • فرم اقامت یا ویزا را که از اکانت خود دانلود و تکمیل کرده‌اید.
  • اسکن کلیه پاسپورت‌هایی که داشته‌اید و مدارکی که نشان می‌دهد شما به چه سفرهایی رفته‌اید. به یاد داشته‌ باشید برای سفارت کانادا سابقه سفر به‌خصوص در محدوده شینگن، امتیاز بالایی دارد.
  • اسکن تمام صفحات پاسپورت فعلی‌تان را بارگذاری کنید.
  • اطلاعات مالی، شامل تمام اسنادی که تمکن مالی‌تان را نشان می‌دهد، مدارک گردش حساب و اسنادی که دارید را باید در قسمتی که برای اطلاعات مالی است وارد کنید. بسیار دقت کنید که مدارک هر قسمت را در بخش خودش آپلود کنید و جابه‌جایی اشتباه اتفاق نیافتد.
  • عکس خودتان را با مشخصاتی که در سایت اعلام شده ارسال کنید. مثلا باید دقت کنید فرمت عکس درست و اندازه آن دقیقا منطبق با ابعادی که خواسته شده باشد.
  • اسکن مدارکی مانند رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل که نشان دهنده هدف شما از سفر هستند را باید در قسمت در نظر گرفته شده ارسال کنید. ضمنا اگر دعوت‌نامه دارید نیز باید در همین قسمت بارگذاری شود.
  • فرم مشخصات اعضای خانواده را باید تکمیل و ارسال کنید. در نظر داشته باشید که تمام اطلاعات خواسته شده باید کامل پر شوند، حتی اگر اعضای خانواده‌تان با شما به سفر نمی‎آیند.
  • فرم مشخصات فردی، بخش دیگری از فرم است که اختیاری است اما پیشنهاد می‌شود آن‌را نیز با دقت پر کنید. در این قسمت سوالاتی درباره سفرهایی که قبلا داشته‌اید و چند موضوع دیگر از شما خواهند پرسید.