ویزای توریستی، ویزای گردشگری یا ویزای وزیتور کانادا به افرادی که قصد سفر تفریحی به این کشور را دارند اجازه ورود به این کشور را می‌دهد. ویزای توریستی کانادا ویزای موقت است و سه نوع مختلف دارد که شامل ویزای سینگل کانادا، ویزای مولتی کانادا و سوپر ویزای کانادا می‌شود. کسانی که با ویزای گردشگری وارد کانادا می‌شوند حداکثر تا ۶ ماه می‌توانند در این کشور حضور داشته باشند.

    • ویزای سینگل توریستی: دارندگان ویزای سینگل با داشتن ویزای کانادا فقط یکبار اجازه ورود به این کشور را دارند حتی اگر ویزای آنها هنوز اعتبار داشته باشد.
    • ویزای مولتیپل توریستی: ویزای مولتیپل کانادا یا ویزای چند بار ورود به افراد امکان سفر به کانادا به تعداد دفعاتی که خودشان بخواهند را در مدت زمان اعتبار ویزا (تاریخ شروع تا پایان ویزا که روی پاسپورت درج می‌شود) را می‌دهد. دارندگان این ویزا در هر بار ورود فقط ۶ ماه می‌توانند در خاک کانادا باشند و فقط در صورتی که دلیل قانع کننده داشته باشند می‌توانند مدت زمان آن را تمدید کنند. اگر هم ویزا برای بیشتر از ۶ ماه تمدید نشد، فرد می‌تواند خاک کانادا را ترک کند و دوباره حتی با فاصله چند ساعت وارد این کشور شود و ۶ ماه دیگر در کانادا اقامت داشته باشد.

ویزای مولتیپل ۵ ساله چیست؟
از آنجایی که اعتبار ویزاهای موقت با پایان اعتبار پاسپورت تمام می‌شود و اعتبار پاسپورت ایرانی هم ۵ سال است، ویزای مولتیپل کانادا به ویزای مولتیپل ۵ ساله هم شناخته شده است.

  • سوپر ویزای کانادا: سوپر ویزای کانادا ویژه والدین و پدر بزرگ و مادربزرگ افرادی است که اقامت دائم کانادا را دارند و سن آن‌ها هم بالای ۱۸ سال است. برای اخذ سوپر ویزای کانادا باید فرد متقاضی دعوت نامه خود از داخل کانادا را به سفارت تحویل دهد.

شرایط دریافت سوپر ویزای کانادا

دریافت سوپر ویزای کانادا شرایط ویژه‌ای دارد از جمله اینکه فرد دعوت کننده باید حداقل حقوقی معادل ۲۴۰۰۰ دلار در سال داشته باشد و بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال در کانادا پرداخت کند. همچنین افرادی که برای دریافت این ویزا اقدام می‌کنند باید توسط پزشکان معتمد سفارت معاینه شوند تا از سلامتی آن‌ها پیش از ورود به کانادا اطمینان حاصل شود. هدف از این معاینات و سختگیری این است که هدف متقاضی از دریافت سوپر ویزای کانادا درمان و تحصیل نباشد.

سوپر ویزای کانادا ۱۰ ساله است؟
سوپر ویزای کانادا ۱۰ سال اعتبار دارد اما از آنجایی که اعتبار ویزا با اعتبار پاسپورت هماهنگ است و اعتبار پاسپورت ایرانی فقط ۵ سال است، سوپر ویزای کانادا برای ایرانیان فقط ۵ سال اعتبار دارد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *