ویزای کانادا یک مهر روی پاسپورت شما می باشد که اجازه ورود به کشور کانادا را برای شما صادر می کند. ویزای کانادا یک مجوز برای سفر به کشور کانادا است که از طریق آن به طور قانونی قادر خواهید بود به طور موقت یا دائمی در این کشور سکونت کنید. دریافت ویزای کانادا بدین معناست که کنسولگری یا سفارت کانادایی در کشور شما تصمیم می گیرد که آیا شما واجد شرایط سفر به کشور کانادا هستید یا خیر و اینکه تمام مدارک مورد نیاز را برای ورود به کشور کانادا فراهم کرده باشید. از آنجا که شما ممکن است به دلایل مختلف به کشور کانادا سفر کنید انواع مختلف ویزای کانادا نیز وجود دارد. در این مقاله با انواع ویزای کانادا آشنا خواهیم شد.

به طور کلی انواع ویزای کانادا به دو طبقه دسته بندی می شوند:

  • ویزای اقامت موقت کانادا
  • ویزای اقامت دائم کانادا

ویزاهای موقت به صاحبان خود اجازه می دهند برای مدت زمان محدود و برای اهداف گردشگری، دیدار خانواده، تحصیل یا کار در کانادا اقامت داشته باشند. ویزاهای اقامت دائم به صاحبان خود اجازه می دهند تا به طور دائم برای کار در این کشور اقامت کنند و مسیری برای دریافت شهروندی کانادا می باشد.

ویزای توریستی کانادا:

ویزای توریستی کانادا یا گردشگری به صاحب خود این اجازه را می دهد تا برای هدف گردشگری وارد کشور کانادا شود.

سوپر ویزا کانادا:

سوپر ویزا یکی از انواع ویزای کانادا می باشد. این نوع ویزا نیز به والدین یا پدر بزرگ، مادر بزرگ شهروندان کانادایی یا افرادی که اقامت دائم کانادا را دریافت کرده اند اجازه می دهد تا بچه ها یا نوه های خود را برای مدت طولانی ببینند.

ویزای کاری کانادا:

ویزای موقت کارگران خارجی به افرادی اعطا می شود که در کشور کانادا به آن ها کاری پیشنهاد شده است و می خواهند برای ۶ ماه در این کشور کار کنند. برای دریافت این ویزا، شخص باید نامه معتبر پیشنهاد کار را از یک کارفرما در کشور کانادا ارائه دهد و صلاحیت دریافت ویزای موقت را داشته باشد.

ویزای اقامت موقت کانادا:

این مجوز برای افرادی که نیاز دارند برای اهداف مختلف به کشور کانادا بروند امام مجاز به دریافت ویزای اقامت موقت کانادا نمی باشند. این مجوز تنها برای مدت زمانی معتبر است که شخص نیاز دارد در کانادا باشد، به طور مثال برای ۲ هفته تا کار خاصی را انجام دهد.

ویزای کار در تعطیلات کانادا:

ویزای کار در تعطیلات کانادا به جوانان از ۳۰ کشور مختلف دنیا اعطا می شود. از طریق این ویزا افراد می توانند وارد این کشور شوند و در آنجا کار کنند. انتخاب شدن برای دریافت این نوع ویزا تصادفی است به این معناست که متقاضیان درخواست خود را ارائه می دهند و منتظر می مانند تا به طور تصادفی برای شروع کار خود در کانادا پذیرفته شوند.

ویزای دیپلماتیک یا سیاسی کانادا:

ویزاهای دیپلماتیک یا سیاسی به افراد سیاسی یا اداری از کشورهای خارجی این اجازه را می دهد تا برای اهداف و وظایف رسمی خود وارد کشور کانادا شوند.

ویزای محرمانه کانادا:

یکی از انواع ویزای کانادا ویزای محرمانه این کشور می باشد. ویزای محرمانه به همه افرادی داده می شود که صلاحیت ویزای دیپلماتیک یا رسمی را ندارند اما به دلیل موقعیت و رتبه ای که دارند از افراد مهم در نظر گرفته می شوند. این نوع ویزا برای مثال به افرادی داده می شود که مأموریت های تجاری دارند یا افراد دیپلمات که با هدف گردشگری وارد کشور کانادا شده اند.

ویزای تسهیلات کانادا:

این نوع ویزا نیز به شهروندان دو تابعیتی کشور کانادا که پاسپورت کانادایی ندارند اما پاسپورت یک کشور دیگر را دارند اعطا می شود. به دلیل سخت بودن فرآیند دریافت پاسپورت کانادایی این ویزا به پاسپورت ملیت دیگر شخص اعطا می شود.

ویزای کسب و کار یا نمایندگی کانادا:

یکی از انواع ویزای کانادا ویزای کسب و کار یا نمایندگی می باشد که به افرادی با اهداف تجاری به عنوان افراد یا گروه های تجاری وارد خاک کشور کانادا می شوند اعطا می شود.

ویزا برای افرادی که با هدف تولد فرزند وارد کانادا می شوند:

این نوع ویزا به افرادی اعطا می شود که تمام معیارها برای اقامت موقت در کانادا را داشته باشند یا افراد حامله که می خواهند فرزند خود را در این کشور به دنیا بیاورند اعطا می شود. تولد نوزاد در کانادا باعث می شود نوزاد به طور خودکار شهروندی این کشور را دریافت کند.

ویزا برای افرادی که می خواهند اعضای بدن خود را اهدا کنند:

این نوع ویزای کانادا به افرادی اعطا می شود که با هدف اهدای عضو به شهروند کانادایی یا افرادی که اقامت دائم کانادا را دارند به کانادا سفر می کنند.

ویزای تحصیلی کانادا:

یکی از انواع ویزای کانادا ویزای تحصیلی این کشور می باشد، این نوع ویزا به افرادی اعطا می شود که از طرف یکی از دانشگاه های کانادا برای تکمیل تحصیلات خود پذیرفته می شوند اهدا می شود. اگر قصد دارید برای کمتر از ۶ ماه در کانادا تحصیل کنید، می توانید یک ویزای عموی دریافت کنید، اما برای تحصیلات بیشتر از ۶ ماه به ویزای تحصیلی نیاز پیدا خواهید کرد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *