نوشته‌ها

ویزای ۱ ماهه تا ۳ ساله اتریش – توریستی/ دیداری

اتریش یکی از اعضای اتحادیه اروپا و معاهده شینگن است؛ از این‌رو، گردشگران باید پیش از سفر به آنجا از طریق سفارت برای تهیه ویزا اقدام کنند.

کشور اتریش یکی از کشورهای اروپای مرکزی به شمار می‌رود و پایتخت آن شهر وین است. وین، شهر بناهای تاریخی جذاب به سبک باروک، شهر کافه‌های دنج و جذاب، شهر موسیقی، هنر و موزه‌‌ها است. با وجود این جاذبه‌ها، وین یک مقصد گردشگری کامل است که هر کسی با هر سن و سلیقه‌ای از آن لذت می‌برد. البته باید به خاطر داشت که اتریش یکی از اعضای پیمان شینگن است، بنابراین، سفر به اتریش نیازمند مراجعه به سفارت اتریش در تهران و تهیه ویزای شینگن اتریش است.

 

انواع ویزای اتریش

ویزای توریستی
ویزای تحصیلی
ویزای کار

 

مدارک لازم برای ویزای اتریش

برای دریافت ویزای توریستی اتریش، لازم است هنگام مراجعه به سفارت، مدارک زیر را همراه داشته باشید:

۱. فرم درخواست که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.

۲. دو قطعه عکس رنگی (که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد) (اندازه ۳,۵ در ۴,۵ سانتی‌متر)

۳. پاسپورت معتبر؛

گذرنامه حداقل ۳ ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد
گذرنامه حداقل ۲ صفحه آزاد داشته باشد و از تاریخ صدور آن بیشتر از ۱۰ سال نگذشته باشد
۴. کپی پاسپورت متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

۵. مدارک دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت وجود)، اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی

۶. بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)

۷. رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریشی یا مستقیم توسط هتل تایید شده باشد. (تاییدیه آنلاین هتل قابل قبول نیست)

۸. بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز)

توضیح: اصولا ارائه‌ی بلیط قطعی خریداری شده الزامی نیست.

۹. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و غیره)؛ ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد، در تصمیم‌گیری لحاظ نخواهد شد.

۱۰. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه نکند و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه‌ریزی شود، ارائه دعوتنامه (تعهدنامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی است.

۱۱. مسافرانی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی است.