ویزای ۱ ماهه تا ۲ ساله فنلاند – توریستی/ دیداری

فنلاند کشوری است که در منطقه اسکاندیناوی شمال اروپا قرار دارد. پایتخت فنلاند هلسینکی است. سفارت فنلاند در تهران، به اتباع غیر فنلاندی خدماتی را ارائه می‌دهد. صدور ویزای شینگن یکی از این خدمات است. همچنین دریافت درخواست اجازه اقامت و کار از متقاضیان و ارائه درخواست آنها به اداره مهاجرت فنلاند و راهنمایی به متقاضی برای پر کردن فرم‌ها از خدماتی است که در این سفارت ارائه می‌شود. در ادامه همراه کجارو باشید تا آدرس سفارت و مدارک مربوط به این سفارت برای درخواست ویزا را با هم مرور کنیم.

 

مدارک ویزای توریستی فنلاند

برای دریافت ویزای توریستی فنلاند لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت فنلاند ارائه دهید. این مدارک نیازی به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند.

۱. اصل پاسپورت با امضاء، به همراه پاسپورت‌های قبلی

مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود

ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲. ۶ قطعه عکس ۶×۴ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

۳. اصل و ترجمه شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن

۴. اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

الف) حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر

در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.

ب) سپرده‌­های بانکی

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.

باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال باشد.

۵. اصل و ترجمه سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

۶. اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۷. برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم‌های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است.

۸. ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم‌های خانه ­دار.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *