ویزای ایتالیا

سوالات زیادی در خصوص ویزا و دعوتنامه ایتالیا وجود دارد

قدر مسلم آن است که برای اخذ ویزا هر کشور داشتن دعوتنامه معتبر و اقدام با آن در اولویت اول می باشد و دعوتنامه می بایست به همراه سایر مدارک د رپرونده فرد وجود داشته باشد تا بتواند ویزا بگیرد دعوت نامه یک گزینه بسیار مهم و تاثیر گذار در اخذ ویزا بوده و به نوعی یک محرک کمکی است و به معنی اخذ ویزا نیست

انواع دعوتنامه ایتالیا

  • توریستی یا دیداری
  • تجاری
  • دعوت نامه کاری
  • دعوت نامه نمایشگاهی

دعوتنامه توریستی ایتالیا یکی از عوامل بسیار مهم برای سفر به این کشور می باشد و می بایست حتما در آن هدف سفر مشخص شده باشد و تمامی موارد ذکر شده در دعوت نامه می بایست دقیق و بدون دروغ و یا ظاهر سازی باشد

دعوت نامه تجاری ایتالیا نامه ای است که برای دعوت کردن افراد برای حرفه ای خاص تنظیم میگردد و فی مابین شرکت مبداء و شرکت مقصد می باشد در این دعوتنامه هدف از سفر می بایست به درستی مشخص شود گاها سفر برای بازدید از شرکت و یا خرید و گاهی در جهت گسترش اقتصاد خواهد بود.

دعوت نامه کاری گاه با توجه به مدارک و یا سوابق تحصیلی فرد مورد توجه قرار می گیرد عموما شرایط ذکر شده در این نوع دعوتنامه دشوارتر و در واقع کارفرما می بایست مهاجر را ضمانت نماید این ضمانت بسیار دشوار به مرحله ثبت می رسد.

دعوت نامه نمایشگاهی بر اساس شغل شما عرضه می شود در واقع این دعوتنامه یک روادید اجازه فعالیت می باشد و دستمزد دراین دعوت نامه قید می شود.

ویزای توریستی استرالیا

درباره ویزای توریستی لازم به ذکر است چنانچه متقاضی دارای اقوام درجه یک دراسترالیا باشد گرفتن ویزای توریستی کاری آسان می باشد ولی غیر از این باشد گرفتن ویزا علی الخصوص برای ایرانیان کاری سخت و دشوار است.

در صورتی که قصد سفر توریستی به استرالیا را دارید و یا اگر می خواهید به ملاقات پدر و مادر یا فرزندان خود در استرالیا بروید زیر شاخه ۶ بهترین انتخاب برای شما می باشد ویزای توریستی استرالیا را میتوانید از ایران به صورت آنلاین دریافت کنید هزینه این ویزا ۱۴ دلار استرالیا می باشد اگر در هنگام خاک استرالیا باشد ۳۴۰ دلار استرالیا می باشد .

ویزای استرالیا

در این نوع ویزا معیار ارائه و اخذ ویزای این ویزا سطح مهارت و تحصیلات متقاضی می باشد پس بنابراین در پروسه مهاجرت افراد به استرالیا از طریق این ویزا متقاضی می بایست ارزشیابی ثبت مدرک تحصیلی خود را که از سازمان مربوطه ارزیابی و دریافت کرده باشد.

  • ویزای کلاس ۱۸۹

به عنوان بهترین حالت ویزای مهاجرت به استرالیا می باشد و از طریق مهارت و حرفه می باشد و از طریق امتیازبندی شما به این نوع ویزا دست خواهید یافت و ازهمان ابتدا اقامت دائم را دریافت خواهید کرد.

  • ویزای کلاس ۱۹۰

یک ویزای امتیازی محسوب شده و مربوط به افرادی است که می خواهند از امتیاز ایالتی برخوردار شوند.

  • ویزای کلاس ۴۸۹

به کسانی تعلق می گیرد که توانسته اند از طریق ویزای تخصصی و مهاجرت به استرالیا اقدام نمایند این ویزا در واقع یک ویزای امتیازی است و با قید و شرط نوعی از ویزای اقامتی استرالیا می باشد

 

روش درخواست ویزا:

استرالیا :         ONLINE

PAPER- BASED 

در مرحله اول فرمهایی که حاوی اطلاعات ثبت نام می باشد در وب سایت اداره مهاجرت به صورت آنلاین تکمیل شده و پس از پرداخت هزینه تمامی مدارک و اسناد مورد نیاز که قبلا می بایستی اسکن شده باشد آپلود می گردد پرداخت به صورت آنلاین با استفاده از ویزا یا مستر کارت میسر می باشد.