ویزای توریستی کانادا، با اهداف گردشگری، تفریح و یا بازدید از دوستان و یا خانواده صادر می شود. به دلیل جاذبه های گردشگری فراوان کشور کانادا و همچنین شرایط عالی ویزای توریستی کانادا، درخواست متقاضیان ایرانی رو به افزایش است. با دریافت ویزای توریستی کانادا، گردشگران مجاز هستند تا ۶ ماه بدون فاصله در این کشور اقامت داشته باشند. شما با داشتن ویزای توریستی کانادا، مجاز به کار کردن و یا تحصیل در این کشور نخواهید بود.

نکات اخذ ویزای توریستی کانادا

  • متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا باید قادر باشد تا تمام هزینه های مورد نظر را بر حسب دلار کانادا پرداخت کند.
  • اعضای خانواده باید به طور همزمان و در یک مکان درخواست خود مبنی بر دریافت ویزای توریستی این کشور را ارائه دهند.
  • فرزندان نیز به عنوان افراد وابسته به والدین باید تمام شرایط مورد نیاز برای دریافت این نوع ویزا را داشته باشند. سن وابستگی فرزندان از ۱۹ سالگی به ۲۲ سالگی تغییر یافته است.
  • شهروندان تعدادی از سرزمین ها و کشورها برای دریافت ویزای توریستی این کشور باید اطلاعات هویتی خود را نیز ارائه دهند این اطلاعات شامل اثر انگشت و عکس متقاضی می باشد.

هزینه ویزا توزیستی کانادا به این ربط دارد که شما دعوت نامه دارید یا خیر ، با داشتن دعوت نامه نفری ۱۴۰ دلار قیمت دارد و در صورت نداشتن دعوت نامه برای بزرگسال نفری ۲۸۰ دلار و برا کودکان زیر ۱۴ سال نفری ۱۹۵ دلار است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *